Mar
06

Mobila la comanda Bucuresti


image
de atelierul-de-design
Nici un comentariu

Atelierul de design este un magazin online de mobila la comanda de inalta calitate, confectionat de tamplari licentiati si certificati.

Noi va oferim posibilitatea de a va achizitiona mobilier pe comanda. Astfel va puteti crea propriul stil de mobilier pe care noi il vom fabrica in functie de cerintele si gusturile dumneavoastra, dar puteti alege si din magazinul nostru.

Designerii nostri de mobilier lucreaza ca parte a unei echipe de dezvoltare a produsului. In timp ce ceilalti specialisti, cum ar fi mecanici sau tapiteri, lucreaza cu privire la mecanismele si modele de constructie a tesaturilor, designerii nostri se ocupa si cu structura de ansamblu a produsului si cu aspectul final al acestuia.

Mobilierul nostru este confectionat din diferite tipuri de lemn care pot fi clasificate in lemn masiv, lemn moale si lemn de inginerie. Tipul de lemn pe care il utilizam este unul dintre factorii care determina cat de mult va dura mobila.

De aceea noi va garantam calitatea si durabilitatea mobilierului nostri, fiind confectionat din materiale de inalta calitate.

In general, mobilierul nostru este confectionat din lemn masiv fiind din copaci de foioase precum stejar, paltin, mahon, nuc, cires si mesteacan. Dar si din conifer cum ar fi pin, brad, cedru si rasinoase. Lemnul este uscat pentru a indeparta umezeala. Modul in care este construita o piesa de mobilier contribuie la frumusetea, functionalitatea si durabilitatea mobilierului.

Lemnul are linii si modele extrem de frumoase de care ne folosim pentru a face cele mai frumoase piese de mobilier. Lemnul este deja in mod natural puternic, de aceea ofera durabilitate si calitate, si inseamna ca nu aveti nevoie sa o inlocuiti prea repede. Durabilitatea face, de asemenea, un beneficiu placut pentru clientii nostri.

Ne puteti contacta: 0745 055 037

Pentru mai multe detalii vizitati site-ul: www.atelierul-de-design.ro


Tags: , , , , , , , , , ,

Post Your Comment
Your Name
Your E-mail

Comment