Camera copilui este camerea cu cele mai multe functii.

De ce? Pai, pentru ca in camera copilului trebuie sa avem si spatiu de dormit, si spatiu de studiu si cel mai important loc de joaca. In cele mai multe cazuri camera copilului este impartita de 2 copii cu varste diferite si chiar si genuri diferite, de aceea atunci cand ne apucam de camera copiilor, provocarile sunt cele mai mari, mai ales cand locatarii sunt o fetita si un baietel.
Pentru a impaca ambele tabere (ori ambii copii, ori si parintii si copii) atunci cel mai bine este sa apelati la ajutorul unor specialisti in realizarea unui mobilier la comanda. Mobilierul la comanda pentru camera copilului, trebuie sa fie multifunctional, in culori neutre, astfel incat sa il putem modela usor in fuctie de varsta copilului si desigur ergonomic.

 

De asemenea, mobilierul pentru camera copilului trebuie sa fie realizat din materiale cat mai rezistente la zgarieturi, lovituri, desene cu carioca si desigur sa nu puna in pericol siguranta copilului.
In cazul mobilierul la comanda, nu doar ca avem avantajul de a ne alege materialul si culoarea, dar putem realiza un pat rabatabil intr-o bibloteca, ca atunci cand il strangem sa ne ramana doar o mica canapea, sau putem avea un birou incorporat intr-o biblioteca si multe altele.