Atelierul de design este o afacere de familie, cu o echipa de profesionisti, care pune in centrul atentiei necesitatile si dorintele clientului.

Obiectul nostru de activitate principal este realizarea mobilierului la comanda, dar in paralel ne dorim sa ajutam clientul oferindu-i consultanta de design si solutii de amenajari interioare .

Scopul nostru principal este sa usuram munca clientului, avand contracte de colaborare cu mai multi furnizori, va putem ajuta sa va creati un ambient placut in casa dumneavoastra de la A-Z.

Pentru a nu va mai pune pe drumuri, venim noi la dumneavoastra cu cataloage diverse si schite.

Clientul multumit, este clientul nostru.

 Orice om de afaceri care se respecta  ar vrea ca biroul sau sa arate cat mai bine, pentru a-si impresiona clientii, pentru a avea un cadru cat mai profesional si mai confortabil, si sa se asigure ca decorul este unul durabil si rezistent. Pentru a indeplini aceste idealuri , un birou de lemn este o alegere rafinata , care va arata grozav, va oferi un suport puternic si va dura foarte mult timp. De vreme ce mobila de birou din lemn masiv este de cele mai multe ori facuta pe comanda si manual, este sigur  ca piesa ce o veti avea in birou sa fie solida, bine facuta si indeajuns de rezistenta pentru a face fata cu bine tuturor sarcinilor zilnice de la birou. Asemenea rezistenta vine cu un pret fie ca este vorba de bani sau de greutatea lui. Mobilierul din lemn este mult mai greu decat mobilierul din pal, sau din materiale precum plasticul sau aluminiul; de asemenea acesta va fi si mai scump decat mobilierul facut din alte materiale. De vreme ce este o mobila facuta manual costul acesteia se va ridica in functie de cat de mult vor costa materialele folosite in productia sa.

In cazul in care vrei un mobilier pentru dormitorul copilului , primul lucru pe care trebuie sa-l iei in considerare este varsta copilului si daca este o fetita sau un baietel, si cati copii vor folosi acea mobila. Este clar ca vei cauta stiluri diferite de mobilier daca faci cumparaturi pentru o fetita de doi ani sau pentru un baietel de doisprezece ani, de aceea este foarte important ca mobila respective sa fie creata la comanda, special pentru nevoile tale.