Bucataria, ce este bucataria si cum trebuie tratata ea? Bucataria este „centrul de comanda” al fiecarei locuinte, este locul din care ne alimentam cu energie, pentru a putea face fata stresului de zi cu zi, iar pentru unii (cei pasionati de bucatarie) este locul de relaxare.

Ce mobilam prima data cand ne mutam intr-o casa? Bucataria. Cum o mobilam? In functie de spatiu.

Fiecare om este unic, la fel si fiecare spatiu in parte. De aceea de cele mai multe ori suntem nevoiti ca pentru anumite zone din casa, sa ne realizam mobilier la comanda. Aceasta situatie o regasim si in cazul mobilierului de bucatarie. Desi exista anumite standarde, fiecare spatiu are anumite particularitati si anumite lucruri sunt atipice. De aceea pentru a optimiza cat mai bine spatiul apelam la specialisti pentru a ne realiza mobilierul de bucatarie la comanda.

Fiecare om isi cunoaste nevoile, rolul nostru, ca si specialisti in mobilier la comanda este sa transpunem nevoile dumneavoastra, in spatiul ales.

Pentru mobilierul de bucatarie la comanda, recomandam ca impreuna cu specialistii nostri sa discutati fiecare amanunt in parte, chiar si cele care par neimportante. Mobilierul de bucatarie trebuie sa fie unul durabil si ergonomic, de aceea este foarte important ca feroneria sa fie una de calitate, materialul rezistent, blatul de bucatarie sa fie termorezistent, iar spatiul cat mai bine impartit. Mobila de bucatarie, in general detine 3 zone principale: zona de gatire, zona de curatare si zona de depozitare, in functie de fiecare spatiu, mai poate avea si zona de servire a mesei. Specialistii nostri va vor ajuta sa utilizati la maximum fiecare milimetru in parte, astfel incat in fiecare zona sa aveti tot ce este necesar pentru a va usura munca in bucatarie.

Va asiguram ca pentru mobilierul la comanda de bucatarie utilizam materiale si accesorii de inalta calitate si pentru toate buzunarele. Realizam mobilier la comanda din pal melaminat, mdf infoliat sau vopsit, lemn masiv, cu blaturi termorezistente, sau blaturi de piatra sau compozit, la care adaugam accesorii de top cu/fara amortizare.

Consideram ca mobila de bucatarie este una dintre cele mai importante dintr-o casa, de aceea asiguram gratuit deplasarea la locatie a unui specialist.

Bucatarie 06