Dormitorul este a doua cea mai importanta incapere dintr-o locuinta, dupa bucatarie.

Daca in bucatarie ne hranim pentru a avea energie, in dormitor ne incarcam bateriile dormind. Dormitorul trebuie sa fie o incapere calda, aerisita si intima. Din pacate de cele mai multe ori nu acordam o importanta atat de mare acestei incaperi, decat din perspectiva spatiilor de depozitare. Din lipsa de spatiu, am ajuns sa folosim dormitorul si ca spatiu de depozitare si ca spatiu de odihna, de aceea pentru a gasi o solutie optima de amenajare , specialistii nostri va pot ajuta sa realizati mobilarea acestei incaperi cat mai ergonomic, neuitand de conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca aceasta incapere.

Pentru realizarea unui mobilier la comanda de dormitor trebuie sa stabilim ce functii are acest spatiu. Daca ne numaram printre cei care nu beneficiaza de o camera separata de dressing, sau printre cei care doresc ca in primii doi ani din viata copilului sa il aiba alaturi, atunci mobilierul joaca un rol foarte important, de aceea solutia cea mai optima este realizarea unui mobilier la comanda.

De ce mobilier la comanda? Pentru ca realizand mobilierul de dormitor la comanda, nicio grinda si niciun stalp nu ne vor incurca, vom avea grija sa le incadram in asa fel incat sa nu para ca sunt in plus.
Daca spatiul dat este unul limitat, prin realizarea mobilierului de dormitor la comanda, putem realiza un pat cu spatii de depozitare, dar si cu un design ingenios, un dulap spatios, dar care sa nu ne sufoce spatiul, o comoda de machiaj pentru doamne, dar care sa fie si un spatiu de depozitare pentru lenjerii.
Consilierii nostri va vor ajuta sa gasiti cea mai buna solutie pentru spatiul dumneavoastra.