Sunt multe puncte importante de luat in considerare atunci cand vrei sa-ti cumperi mobila de dormitor.

Pergole 04

Foisor 05

 

Primul aspect important ar fi bugetul in care vrei sa te incadrezi, avand un buget mai mic nu inseamna ca nu vei beneficia de un produs de calitate,frumos si unic. Multi traim cu impresia ca toate piesele din dormitor trebuie sa se potriveasca , dar asta nu este regula, un grup ecletic de piese de mobilier poate fi la fel de atractiv ca un set de piese facute in acelasi timp.

Cel mai important aspect este probabil gradul de confort pe care vrei sa ti-l ofere mobila ta de dormitor. Confortul trebuie sa fie prioritar inainte aspectului si din fericire variatele tipuri de mobilier de dormitor existente, fac posibila combinarea ambelor aspecte, confort si un mobilier frumos, acesta situatie necesitand putin mai multa cautare.

Pentru a alege o mobila la comanda la preturi accesibile, ne poti contacta utilizand formularul din pagina contact sau la numarul de telefon : 0745 055 037 .

Ar trebui sa-ti alegi tipul de mobila si decor pe care le cauti, ca forma, culorile, model, material pe care vrei sa le folosesti in fabricarea mobilierului , sau incearca sa te inspiri din anumite cataloage si reviste.

Nu trebuie sa urmezi cu strictete un plan dar este bine sa ai o idee generala, in cap, din timp despre ce iti doresti ca sa sti ce tip de mobilier la pret accesibil iti cauti si ti se potriveste. Atelierul de design este o afacere de familie, cu o echipa de profesionisti, care pune in centrul atentiei necesitatile si dorintele clientului. Obiectul nostru de activitate principal este realizarea mobilierului la comanda, dar in paralel ne dorim sa ajutam clientul oferindu-i consultanta de design si solutii de amenajari interioare .

Scopul nostru principal este sa usuram munca clientului, avand contracte de colaborare cu mai multi furnizori, va putem ajuta sa va creati un ambient placut in casa dumneavoastra de la A-Z. Pentru a nu va mai pune pe drumuri, venim noi la dumneavoastra cu schite si cataloage diverse.

Clientul multumit, este clientul nostru !